Paratiisi toisensa perään

Ilha Grande on nyt osoittautunut todelliseksi paratiisiksi. Olin viikon saaren pääsatamassa, josta löytyy muutama elintarvikekauppa, ravintoloita ja yhteysaluslaituri. Valtameren maininki pääsi keikuttamaan venettä yhteysalusten aaltojen kanssa, joten veneessä ei aina ollut rauhallista. Viikon kuluttua päätin jatkaa matkaa siirtymällä tunnin matkan päähän todella suojaiselle lahdelle. Lahti osoittautui paratiisiksi. Rannalla on muutama talo, joissa asuu todella mukavia ihmisiä. Mauro-niminen asentaja vielä kertaalleen huolsi perämoottorin ja muutkin ihmiset olivat todella vieraanvaraisia. Satamassa on muutama kapakka, muttei mitään muita palveluja, ei kauppoja. Lahti on halkaisijaltaan noin puoli kilometriä ja kulkuaukko lahdelle parisataa metriä, muodostaen vielä s-mutkan, joten maininki ei tänne pääse. Vesi on kristallinkirkasta ja lämmintä, joten Rion jälkeen on mukava taas uida. Lämpötilat ovat nousseet lähelle neljääkymmentä, onneksi öisin on viileämpää. Täytyy lähiaikoina jatkaa matkaa kohti etelää, jossa ei kuumuus niin haittaa.

Saarella ei ole autoja, joten kylän pääkatu on kapea ja hiljainen.
Saarella ei ole autoja, joten kylän pääkatu on kapea ja hiljainen.
Cara Mia ankkuroitua lahdelle.
Cara Mia ankkuroitua lahdelle.
Rannalla oli yhdestä puusta koverrettu ruuhi.
Rannalla oli yhdestä puusta koverrettu ruuhi.
Lahdella oli kalastajien aluksia
Lahdella oli kalastajien aluksia
Rannalla pääkadun varressa kalastajat asuivat
Rannalla pääkadun varressa kalastajat asuivat
Kylää vartioi jalorotuinen koira.
Kylää vartioi jalorotuinen koira.
Aika iso remontti meneillään.
Aika iso remontti meneillään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s