Paratiisissa? Ja paskat!

Juuri kehuttuamme saartamme, lähdimme paikalliseen ravintolaan katsomaan Formula 1-kisoja. Palatessamme veneillemme huomasimme heti, että molemmissa veneissä oli käynyt varkaita. Generaattorini, sekä muuta arvokasta oli viety ja paikkoja rikottu. Nopea saaren purku ja siirtyminen turvasatamaan Cabangaan. Cabangassa onkin aseelliset vartijat, kolme uima-allasta sekä sauna, eikä alueelle pääse kuin jäsenet. Aamulla rikosilmoituksen teko ja yhteys vakuutusyhtiöön. Onneksi emme olleet paikalla varkaiden käydessä. Nyt katosi vain tavaraa, mutta olisi voinut käydä huonomminkin!

Rikosilmoituksen tekoa ystävällisen konstaapelin kanssa.
Rikosilmoituksen tekoa ystävällisen konstaapelin kanssa.
Cabangan satamaa laskuveden aikaan. Cara Mia kauimmaisena oikealla.
Cabangan satamaa laskuveden aikaan. Cara Mia kauimmaisena oikealla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s