Oma saari Brasiliassa

Olimme täällä naapuriveneen Henkan kanssa jumissa. Satamamaksut ovat Brasiliassa kohtuuttoman kalliita, joten päätimme ostaa poijupainon ja muuttaa veneinemme samaan poijuun asumaan. Poijun hinnaksi tuli noin viikon laiturimaksu. Aurinkokennot tuottavat sähköä, generaattoriakin voi tarvittaessa käyttää, veden saamme haettua kanistereilla satamasta. Laiturissa voi ongelmaksi tulla torakat, rotat tai muut veneestä kiinnostuneet elukat.

Sunnuntaina totesimme maisemia ihaillessamme, että olemme rakentaneet oikean paratiisin, maisemat, musiikki, kaikki oli nyt niin hyvin kuin mahdollista ja nimesimme yhteisömme saareksi. Tässä on hyvä odotella tuulen kääntymistä.

 

Saaremme kuvan keskellä, vasemmanpuoleiset veneet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s