Happy

Reloncavi pursiseura Pto. Monttissa on mielenkiintoinen paikka. Ensimmäisenä viikonloppuna vuokrasin klubin grillitilan, ostin lihaa, viiniä, piscoa (paikallista jallua) ja kutsuin kaikki ”gringoveneilijät” grilli-iltaan. Lauloimme siellä karaokea, tanssimme, grillasimme ja vietimme upean illan. Meitä oli 11 henkeä seitsemästä eri maasta. Klubilla on siistit tilat ja kaikki palvelut toimivat. Erikoisinta paikassa on koira nimeltään Happy. Meistä tuli ystävät heti kun tapasimme. Veneilijät kertoivat jonkun purjehtijan tulleen satamaan, jättäen veneensä ja Happyn tänne telakalle useammaksi kuukaudeksi, matkustaen itse kotimaahansa Eurooppaan. Happyllä oli tapana nukkua Cara Mian vierellä laiturilla ja aina iloisesti reagoi minun heräämiseeni. Happy oppi nopeasti myös Suomea ja seurasi minua aina satama-alueella.

323
Grillijuhlat

324

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s