Puerto Monttissa asuu kaksi suomalaista

Nimittäin kiinalainen Fu ja purjehtija Mani Suanto, joka ei oikeastaan asu täällä, vaan veneessään viidenkymmenen meripeninkulman päässä. Fu puhuu hyvin suomea asuttuaan siellä vuosia ja pidimme kaikki kolme jatkuvasti yhteyttä. Järjestimme jopa saunaillan paikallisessa kylpylässä ja kävimme chileläisperheen luona kyläilemässä mukavalla illallisella. Fu auttoi veneen bunkrauksessa järjestäen tukkuhintaista viiniä, joka kuulemma Tahitilla on uskomattoman kallista. Mani osasi neuvoa parhaat reitit purjehdukselle ja vastavirtapaikkojen kierrot. Sataman väki kohteli minua paljon paremmin, kun tiesivät minun olevan Manin kaveri – on tainnut kaveri pitää hyvästä maineestaan huolta.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s