Tanssiharjoitukset

Tulimme sovitusti harjoituspaikalle Papeeteen koulun pihalle. Tanssiryhmä olikin paljon suurempi kuin eilisissä juhlissa olimme saaneet käsityksen. Pelkästään soittajia, ukulelen, kitaran sekä rumpujen, oli nelisenkymmentä, tanssijoita vielä noin sata siihen päälle. Oli mahtavaa kuunnella kun kolmekymmentä käsiparia hakkasi rytmikkäästi rumpuja ja me olimme silloin keskellä sitä kaikkea. Harjoitukset kestivät pari tuntia, jonka jälkeen lähdimme illalliselle kiinalaiseen ravintolaan. Huomenna vielä viimeiset harjoitukset ennen ensi perjantain suurta keikkaa Heiva I Tahitia, johon odotetaan satoja, ehkä jopa tuhatta katsojaa.

491492493494

495
Ja lantiot heiluivat!

496

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s