Elämää Papeetessa

Siirryimme keskustan kalliista marinasta ankkuriin muutaman kilometrin päähän Marina Tainan edustalle. Säästin näin 46,- eur päivässä. Hinnat täällä ovat melkoiset. Appelsiini 4,- kilo, perusmakkara 20,- kilo, kananmunat 3,- eur/6 kpl. Kolmen vartin Eritoff vodkapullo, joka Chilessä maksoi 3,5 eur, on täällä 46,- eur eli kolmetoistakertainen hinta. Melkein kaikki ruoka on tuontitavaraa Euroopasta, paitsi kala Chilestä. Joitain tuotteita tuodaan myös Uudesta Seelannista. Etsin kuitenkin paikallisia tuotteita, jos ne olisivat edullisempia, ja löysinkin. Täällä valmistetaan erittäin korkeatasoisia lihasäilykkeitä joita ostin merimatkoja varten ja kanaa voi ostaa edullisesti, mutta paras löytö oli sataman vieressä kojuaan pitävä vanhempi pariskunta jotka myyvät huippuhyviä ananaksia, tuoreita, makeita ja kypsiä, niin hyviä, etten ole ennen voinut kuvitellakaan niiden makua. Ajattelin syöväni joka aamu yhden kokonaisen ananaksen, mutta kirjoittamishetkeen mennessä, niitä on uponnut kaksi joka aamu. Hintaa yhdelle ananakselle tulee euron verran.

471
Aamiaisella veneessä
472
Ananasostoksilla
473
Tainan sataman rantaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s