Raportti vastoinkäymisestä

Meille tuli sähköongelmia, ja jouduimme laittamaan kaikki turhat laitteet kiinni, kuten jääkaapin. Ruokaa oli paljon, herkkuja: filettä, palvikinkkua, lohta, jotka melkein kaikki jouduin heittämään pois. Viimeiseksi herkuttelun naudan sisäfileellä, joka oli pakattuna vakuumiin. Se olikin pilaantunut, sain vatsataudin joka vei ruokahaluni kahdeksi viikoksi, makasin sängyssä käymättä ulkona.

Vihdoin parannuttuani olin todella nälkäinen ja avasin näkkileipäpaketin ja homejuustoa päälle… Uusi vatsatauti. Taas kaksi viikkoa sängyssä. Olin niin heikossa kunnossa, että miehistö vaati minua soittamaan hätäpuhelun meripelastukseen. Vastasivat meripelastuksesta, ettei tuolle alueelle saa apua, mutta yhdistivät lääkärille, josta apua löytyikin. Minulla on veneessä hyvin varustettu lääkekaappi, josta sopiva antibiootti löytyikin. Flagyl-antibiootti oli niin voimakasta, että vei kaikki voimani sekä ruokahalun. Henkisesti oli hyvin raskasta, kun tiesi, ettei apua saa, enkä tiennyt onko sairaus menossa huonompaan vai parempaan suuntaan. Laihtumiseni huomasi päivittäin, olenkin riutunut varmaan kymmenisen kiloa lisää. Kurjinta, kun lihakset pieneni, mutta nahka ja luut jäivät. Nyt kuitenkin Tahitilla Papeeteen satamassa keräilen voimia seuraavaa etappia varten. Voimat ovat aivan loppu, kaikki fyysinen tuntuu ylivoimaiselta.

3263261

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s