Joulu Mar Del Platassa

Saksalainen purjehtijaperhe oli tullut kanssani samaa matkaa jo kuukauden ja vietimme paljon aikaa yhdessä. Lapset, Leo 10v ja Zoe 12v, toivoivat kovasti joulupukkia. Näin ainutlaatuinen tilaisuus oli käytettävä hyväksi! Lupasin heille suomalaisen joulupukin. Hauskuutta vahvistaakseni vein kaupungin ilmoitustauluille mainoksia joulupukin palveluista. Illalla vietimme mukavan grilli-illan heidän väljässä purjeveneessään, joka oli ankkuroituna satama-altaan sisäpuolelle. Ruuan jälkeen ilmoitin olevani väsynyt, hyvästelin perheen ja menin kumiveneeseen vaihtamaan vaatteita ja hakemaan lahjasäkkiä. Parran olin rakentanut kaideverkkovyyhdestä, jonka olin aikonut asentaa Cara Mian reelinkiin.

371
Joulupukki-ilmoitus
372
Pukki lasten kanssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s