Argentiinan suomalaiset

Olin ennen maahan tuloa tuttavan tuttuni kautta vaihtanut meilejä suurlähetystössä työskentelevän Saran kanssa, joka taas välitti tietoni puolisuomalaiseen Ilkkaan, joka harrastaa purjehtimista. Tätä kautta myös suurlähettiläs halusi tutustua projektiini. Lähetin myös Facebookin kautta kutsun kaikille Buenos Airesin suomalaisille tulla tutustumaan Cara Miaan. Heti ensimmäisenä viikonloppuna sitten meitä suomalaisia olikin yhteensä viisi. Vietimme iltaa veneellä ja naapuripursiseuran ravintolassa keskustellen kaikista maailman tärkeistä asioista, en enää muista mistä. Suurlähettiläs kävi minua tapaamassa kahdesti ja muitakin todella mieluisia vieraita kävi. Tuntui, kuin kaikki 100-200 suomalaista täällä tuntisivat toisensa ja vietinkin heidän kanssaan monia hienoja hetkiä ja mieleenpainuvia iltoja. Vieraillessani suurlähetystössä sain nivaskan Suomesta kertovia kirjoja lahjoitettaviksi matkalla tapaamilleni ihmisille. Minun oli uusittava passini, jonka suurlähetystön molemmat Annat hoitivat hienosti. Lähtöä edeltävänä viikonloppuna vielä suomalainen joulukirkko, jonka jälkeen istahdimme kahville ja maistelemaan ruisleipää ja silliä. Täytyy sanoa, että jäi kova ikävä kaikkia suomalaisia kohtaan ja toivon vielä tapaavamme joskus jossain…

Erityiskiitokset Ilkalle, Saralle, Villelle ja kaikille muille.

341
Argentiinan Suomen suurlähettiläs Jukka Siukosaari tarkistamassa Cara Mian merikelpoisuutta
342
Onnellinen merimies uusien Suomikirjojen kanssa Buenos Airesin suurlähetystössä
343
Suurlähettiläs lounastauollaan valmistautumassa iltapäivän tärkeisiin työtehtäviin
344
Ilkka, joka jaksoi olla auttavainen kaikissa asioissa. Hänen paikallistuntemuksensa oli todella suurenmoista.
345
Suomalainen joulukirkko
346
Pikkujoulukahvilla
347
Pikkujoulutilaisuuteen saapui myös joulupukki suoraan Suomesta

348

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s