Argentiinalaiset

Vastaanotto oli todella huippu. Moni pursiseuran jäsen kävi toivottamassa minut tervetulleeksi, kysyivät onko jotain jossa voisivat auttaa. Sanoin, että tarvitsisin pesoja, he tarjoutuivat ensin vaihtamaan, mutta minulla ei ollut kuin 100 dollarin seteleitä, niin antoivat minulla pari sataa ja lupasin maksaa takaisin heti vaihdettuani rahaa. Täällä on dollarille kaksi vaihtokurssia, virallinen ja epävirallinen. Jos maksat luottokortilla on käytössä virallinen kurssi ja maksat melkein tuplahinnan.

Yhtenä iltana kävelimme grillipaikan ohi ja paikalliset kutsuivat meidät syömään. Tutustuttuamme he kertoivat olevansa muusikoita. Kysyessäni olisiko mahdollista päästä näkemään esitystä he lupasivat pitää meille oman keikan seuraavana lauantaina, johon tietysti sisältyisi myös grillijuhlat. Sain saman tien uusia ystäviä paikallisista veneilijöistä, grillailimme yhdessä melkein joka ilta, he myös auttoivat meitä kaikessa mahdollisessa. Kiitos siitä heille.

321
Argentiinalaista vieraanvaraisuutta. Tässä pastailta
322
Argentiinassa suurin seteli 100 pesoa on arvoltaan 6,5 euroa. Sillä saa puoli kiloa naudan filettä tai parikymmentä olutta.
323
Sitten grillattiin
324
… ja grillattiin
326
Taas grillattiin, tätä oli joka ilta. Enempää kuvia en tästä aiheesta laita.

325

Moni on kysynyt, että täällä toisella puolella maapalloa, ollaanko siellä tosiaan ylösalaisin. Totta se on, ulkona kävellään päät alaspäin. Alussa oli vaikea tottua, meinasin kaatuilla usein. Talot täällä rakennetaan tavallisiksi, jolloin liikkuminen sisätiloissa on normaalia. Valokuva asiasta todisteeksi, jotta näette omin silmin.

327
Taas odoteltiin junaa
328
Kavereiden kanssa ostoksilla
329
Käytettyjä venetarvikkeita halvalla

32103211

3212
Ratti väärällä puolella
3213
Lisää venetarvikkeita

3214

3215
Buenos Airesin katutaidetta

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s