Riossa osa 1. Sokeritoppavuori

Muutaman päivän vietin Charitaksen Marinassa korjauttaen samalla matkalla rikkoutuneita paikkoja. Sitten tankit täyteen raikasta vettä ja siirtyminen aivan Rion keskustan tuntumaan Sokeritoppavuoren ja Cristo-patsaan väliin ankkuroituna ilmaiselle ankkuripaikalle. Tarkoituksena tutustua Rion kuuluisiin nähtävyyksiin.

Ensimmäisenä olisi Sokeritoppavuori, jonne pääsi vain 1400 metristä köysirataa pitkin. Vaunut lastattiin täyteen ja matka kohti huippua alkoi. Näkymät olivat huikaisevia, alapuolellani liiteli kotkia, koko kaupunki erottui selvästi ankkuripaikkani yli katsomalla, takana näkyi Cristo-patsas ja oikealla kuuluisat Copacabanan ja Ipaneman uimarannat. Minulla sattui käymään hyvä tuuri, kun sää oli todella kirkas ja näkyvyys hyvä. Pystyin huipulta seuraamaan myös esiolympalaisten purjehduksia.

Köysiratamatka huipulle
Cara Mia huipulta katsottuna
Cara Mia huipulta katsottuna
Cobacabanan ranta
Cobacabanan ranta
Taaempana Ipanema
Taaempana Ipanema

Esiolympialaisten purjehdusta
Cristo-patsas takana
Cristo-patsas takana

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s