Laiturikeskusteluja

Meillä on Cabangan satamassa purjehtijoiden kesken iltakeskusteluja, jossa juttelemme kaikkea purjehdukseen liittyvää. Kansallisuuksia on Paraguaista, Palestiinasta, Hollannista, Portugalista, Englannista, Espanjasta, Italiasta, Ruotsista, yleensä yksi kutakin. Hauskin keskustelu käytiin eilen, kun purjehtijat alkoivat ylistämään suomalaisia Swaneja. Ruotsalainen Magnus yritti ottaa osaa keskusteluun jupisemalla jotain Hallbergin Rassyistä, mutta muut vaiensivat hänet toteamalla ”Ole vaiti, kun miehet puhuvat purjehtimisesta”. Minä en ottanut osaa keskusteluun, totesin kuitenkin Magnukselle Ruotsiksi jotain vuoden 1995 jääkiekkofinaalista…en halua kommentoida mitä.Gringos

Yksi kommentti artikkeliin ”Laiturikeskusteluja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s