Päätös jäädä Recifeen

Nyt olen sitten päättänyt jäädä talvehtimaan Recifeen. Jatkuvat pasaatituulet ja merivirrat estävät etenemiseni kohti Kap Hornia. Kesäkuun (täällä keskitalvi) olin varannut veneen ylösnostoon, pohjan maalaukseen ja kylkien kiillotukseen, joten siirtomiehistöä en ole hommannut. Heinäkuun olen varannut perheelleni joka on tulossa tänne lomailemaan. Ehkäpä joitain kavereitakin tulee. Recife tuntuu kivalta paikalta viettää aikaa ja ihmiset ovat mukavia. Olen löytänyt paljon uusia kavereita joiden kanssa vietän paljon aikaa. Paikalliset ovat todella ystävällisiä, nöyriä ja auttavaisia. Portugaliakin olen oppinut! Pernabuco Iate Clube on turvallinen, vartioitu paikka veneen säilytykseen. Olen oppinut tuntemaan alueen hyvin ja osaan kulkea paikallisilla kulkuvälineillä, kuten soutajan veneellä joita täällä on paljon. Meillä on lähimpien kanssa yhteinen verkosto, jossa pidämme toinen toisistamme huolta. Totesin ettei täältä kannata mihinkään vastatuuleen lähteä, vaan lähden sitten kun sää on suotuisa. Olenhan niin vapaa, kuin mies vain voi olla!

Yhteysaluksen kuljettaja/ Sukeltaja
Yhteysaluksen kuljettaja/ Sukeltaja
Välillä korjattiin moottoria, kun ei meinannut pysyä kiinnityksissään.
Välillä korjattiin moottoria, kun ei meinannut pysyä kiinnityksissään.
Katunäkymiä
Katunäkymiä

11427381_10205871741886666_7792714007983743312_o

Kokapuu?
Kokapuu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s