Reittisuunnitelma Brasiliaan

Tarkoituksena on ottaa tiukka luovikulma Guadeloupelta kohti kaakkoa. Näin päädytään lähelle Afrikkaa, jossa odotamme Portugalista tulevia pasaatituulia. Pasaatituulten avustamina toivomme pääsevämme neljässä viikossa Brasilian Nataliin. Brasilian koillisrannikolla olisi vastaisia pasaatituulia ja merivirtoja 2-3 solmua, jotka tällä tavalla kierrämme. Eli reissuun tulee kaksi Atlantin ylitystä, vaikka Afrikan mantereelle emme astukaan. Emmehän me täälläkään lähde mantereelta, vaan Guadeloupen saarelta. Meripeninkulmissa matkaa tulee yli 3000, joka on suunnilleen samanverran, kuin Sodankylän Kelujärveltä on Canariansaarten Las Palmasiin ja vähän matkaa takaisinkin.

11118063_10205422472215205_747125892_n

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s