Portsmouthin kapakassa

Enpä ole moista ennen kokenut…

Menimme illallisen jälkeen kaupungille kävelemään ja huomasimme peltihökkelin, jossa oli ihmisiä ja musiikki soi. Oven vieressä luki hienosti Bar. Menimme hämyiseen hökkeliin sisälle ja samantien iloinen baarimikko toivotti meidät valkoiset miehet tervetulleiksi.

Baarissa oli puolisentusinaa asiakasta, jotka samantien tulivat juttelemaan kanssamme. Baarimikolta tilasimme paukuiksi Vodkan ja Rommin laimennettuna Colalla. Saimme vodka, rommi ja colapullot eteemme ja kehoituksen tehdä drinkkimme itse.Käytimme suomalaiseen tapaan tilaisuutta sumeilematta hyväksi ja viihdyimme paikassa puolisen tuntia.

Ihmiset kertoivat hurjia juttuja merenkulusta ja uteliaina kyselivät olemmeko me siitä suomalaisesta Swan -purjeveneestä. Lopuksi maksoin illan laskun 4,-eur ja hipsimme takaisin veneelle nukkumaan. Aamulla aikainen herätys ja matka kohti Guadeloupea.

image-3 image-5

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s