Kalaonnea etsimässä

Karibian jättiläiskaloille ei tunnu mikään riittävän.

Kalastaminen tapahtuu yleensä vetämällä uistinta perässä. Pyydykset olen valmistanut itse kaupoista ostettavilla osilla. Alumiinifolion kiiltävät välkkeet saavat isot kalat aivan hulluiksi. Suklaalevyjen ja kahvipakettien pakkaukset säästetään kalastusta varten.

image kopio

Pikkukaloja, jotka ovat kooltaan noin 2-4kg saadaan paljon. Jättiläiskaloja ei vielä ainuttakaan olla saatu ylös asti. Olen jatkuvasti joutunut vaihtamaan pyydykset järeämmiksi. Nyt on siimana 1,6mm paksu, vetolujuudeltaan 90kg, siihen lukkoleikari, 40cm teräsvaijeria perukkeeksi, eikä sekään kestä!

Eilen Guadeloupen edustalla tuli jokin jättiläinen, joka veti lukkoleikarin suoraksi. Näitä jättiläisiä, jotka vievät pyydykset on ollut useita. Koukku suussa jäävät loikkimaan upeita hyppyjä, -kuin irvailleekseen huonoa kalaonneamme.

Nyt rakennan taas uuden uistimen, johon en enää laita lukkoja. Saa nähdä, mikä paikka seuraavaksi hajoaa? Meneekö koukku suoraksi? Seurataan mielenkiinnolla jatkoa…

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s