Mukaan maailmanympäripurjehdukselle?

Cara Mia kiertelee vielä jokusen kuukauden Karibian turkooseja maininkeja, ennen matkan jatkumista etelään. Karibian jälkeen suuntana on Etelä-Amerikka! Tarjolla olisi vielä gastipaikkoja muun muassa huhtikuu-toukokuu välille siirtämään Cara Mia Karibialta Guadalupesta Brasiliaan Nataliin. Luvassa tälle purjehdukselle on mm. Atlantin maininkeja ja Päiväntasaajan ylitys!

1956723_1407212662902144_3516964595639633752_o

Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisää ja liity Cara Mian Facebook -ryhmään

https://www.facebook.com/caramiamaailmanympari?ref=aymt_homepage_panel

1

Kaikille reissuun osallistujille vielä muistutukseksi. Tämä reissu on maailmanympäripurjehdusta, eli matkapurjehdusta, jonka luonteeseen kuuluu että vene tarvitsee myös huoltopäiviä. Pyykkiä tarvitsee pesettää, rikkoutuneita paikkoja korjattava ja toisinaan myös tilattava varaosia mantereelta. Joskus huoltojen takia joudutaan viettämään aikaa maissa. Tähän mennessä huoltopäiviä on ollut vähemmän kuin yksi viikossa.

2 kommenttia artikkeliin ”Mukaan maailmanympäripurjehdukselle?

  1. On, jos menee suoraan rannikkoa pitkin. Me aiomme mennä ulos Atlantille, niin pitkälle, että tavoitamme Portugalista tulevan pasaatituulen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s