Rommi loppu

Eräänä päivänä rannalla viruessani iskin kourani epätoivoissani hiekkaan ja mikä yllätys: äkkiä sormeni tapasivat puuarkun kulmaa. En todellakaan tiennyt kuka arkun oli santaan haudannut, mutta tiukassa se oli ja jouduin ponnistamaan viimeiset voimani kaivaessani sen ylös. Arkun kilahteleva sisältö oli kuitenkin äärimmäisen palkitseva. Tuijotin rommipulloja, joiden haalistuneissa etiketeissä palmupuut huojuivat. Rommilla saisin muutaman päivän lisäaikaa..kunnes…….

Rommi loppui! Nyt elämäni käy epäinhimilliseksi. Tulkaa välittömästi pelastamaan minut!

10912688_10204729640734851_1716273847_n

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s